GÉPRONGY

A géptörlő rongy jellemzően olajok, zsírok, festékek, ragasztók, műanyag- és gumiipari termékek eltávolítására, törlésére használható. Üzemi felhasználásra vagy kisebb műhelyekben (pl. autószerelő műhely, lakatos műhely, festő műhely) szennyeződés eltávolítására.

A géprongyok általában nagyobb méretűek, mint a hagyományos törlőkendők, és magas nedvszívó képességgel rendelkeznek, hogy nagy mennyiségű folyadékot tudjanak felvenni. A legtöbb esetben újrahasznosított anyagokból készülnek, például régi pólókból, ágyneműkből vagy más textilanyagokból.

Az ipari törlőkendők általában nagy teljesítményű és tartós textil vagy papír alapú anyagok, amelyek szennyeződések eltávolítására és tisztításra szolgálnak az ipari környezetben. Ezeket a kendőket általában erős vegyszerekkel és olajokkal szennyezett felületek tisztítására használják, amelyek nehéz vagy lehetetlen eltávolítása más típusú kendőkkel.

Az ipari környezetben dolgozók számára hasznosak, mivel gyakorta nagy mennyiségű szennyeződést kell eltávolítaniuk különféle gépekről, padlóról.

  • Színes 1. osztályú géprongy és 2. osztályú
  • Fehér 1. osztályú géprongy és 2. osztályú
  • Ipari törlőkendő

Kiszerelés: 10 kg-os préselt bála

GÉPRONGY ÁRAK

Ipari törlőkendő és géprongy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinknél.

géprongy